alt text

Pembeli Emas / Pinjaman Bercagar

Kami membeli barangan emas terpakai dan memberi pinjaman cagaran emas (ar-rahnu) berdasarkan harga pasaran emas yang tertinggi.

Tekan sini
alt text

Pemberi Pinjaman Wang Berlesen

Kami memberi faedah yang ditetapkan oleh kerajaan, iaitu tidak melebihi 18% setahun untuk Pinjaman Tanpa Cagaran, dan 12% setahun untuk Pinjaman Bercagar

Tekan sini
alt text

Kami di mana?

Kami berada di Kedah dan Perlis, Penang. Cawangan-cawangan kami berada di Jitra (Ibu Pejabat), Alor Star, Kuala Nerang, Gurun, Sungai Petani, Arau, Pokok Sena, Semenyih, Selangor dan Kangar, Perlis.

Tekan sini
alt text

Siapa pelanggan kami?

Jika anda seorang kakitangan kerajaan atau bekas kakitangan kerajaan (Pesara), anda LAYAK untuk membuat pinjaman pendek di syarikat kami.

Tekan sini
***** Sri Guan Teik Malaysia, Syarikat Terunggul di Utara Semenanjung. Pemberi Pinjam Wang yang pertama dan satu-satunya mendapat anugerah Golden Bull Award. Barang Emas boleh JUAL atau GADAI di sini dengan faedah bulanan serendah 1% sahaja. Berurusan dengan kami, pilihan yang bijak!!*******

PERKHIDMATAN KAMI

Sri Guan Teik Credit Sdn Bhd merupakan syarikat pemberi pinjaman wang berlesen dan pembeli barangan emas yang terkenal di Kedah dan Perlis. Objektif syarikat kami adalah untuk memastikan keperluan para pelanggan dari segi kewangan dan membangunkan ekonomi Malaysia supaya rakyat mempunyai daya pembelian yang tinggi. Kami bukan sahaja memberi pinjaman kepada pelanggan tetapi juga memberi khidmat rancangan kewangan bagi pelanggan kami.

Selaku Pemberi Pinjam Wang Berlesen, kami mempunyai Skim Pinjaman Peribadi Swasta (Personal Loan), Pinjaman Pencen, Skim Pinjaman Perkeso, dan Skim Pinjaman Gaji (Loan Kakitangan Kerajaan). Kami memberi pinjaman pendek kepada pesara yang ingin mengambil bayaran pencen secara terdahulu. Kami juga memberi pinjaman kepada kakitangan kerajaan yang sedang bermajikan dengan pihak kerajaan atau swasta.

Selaku Pemberi Pinjam Wang Berlesen, kami juga mempunyai servis Pinjaman Bercagar Emas (Ar-Rahnu) atau biasanya dipanggil servis pajak gadai dengan faedah paling murah, iaitu 1% sebulan. Kami akan mengeluarkan Surat Cagaran atau biasanya dipanggil Surat Pajak janaan komputer. Kami juga menolong Pelanggan menebus surat pajak gadai di Kedai Pajak Gadai (Konsep Jual Surat Pajak Gadai) dan akhirnya dijual atau dicagar di Syarikat kami. Harga cagaran yang lebih tinggi dan servis yang lebih baik lagi banding dengan Pajak Gadai Berlesen.

Selaku Pembeli Emas, kami membeli barangan kemas dari anda mengikut harga lebur di pasaran yang terkini. Kami berpengalaman dalam bidang emas dan sudah berniaga sejak 1986 ketika Sri Guan Teik masih sebuah Kedai Emas.

Kami berada di Kedah, Perlis, dan Pulau Pinang. Cawangan-cawangan kami berada di Jitra (Ibu Pejabat), Pokok Sena, Alor Star, Kuala Nerang, Gurun, Sungai Petani, Arau dan Kangar. Kawasan lain di negeri Kedah dan Perlis termasuk: Arau, Beseri, Chuping, Kaki Bukit, Kuala Perlis, Langkawi, Mata Ayer, Padang Besar, Sanglang, Simpang Empat, Wang Kelian, Changlun, Bukit Kayu Hitam, Sintok, Kodiang, Padang Sera, Tunjang, Kepala Batas, Anak Bukit, Pokok Sena, Kuala Kedah, Tokai, Pendang, Kota Sarang Semut, Guar Chempedak, Yan, Jeniang, Sik, Bedong, Bukit Selambau, Sungai Limau, Kuala Ketil, Merbok, Baling, Padang Serai, Kulim, Serdang, Seberang Prai, Penang. Pinjaman Berlesen, Syarikat Kewangan yang mempunyai faedah terendah. Pada May 2014, cawangan pertama syarikat kredit dan pajakan kami dibuka di Daerah Hulu Langat, Semenyih, Selangor. Kawasan seperti Kajang, Cheras, Balakong, Bangi, Beranang, Hulu Langat, Ampang Jaya boleh datang pinjam wang. Subang Jaya, Batang Kali, Sungai Buluh, Hulu Selangor, Petaling Jaya dan Shah Alam serta Kuala Lumpur juga kami meliputi.

Sila pergi ke cawangan-cawangan kami yang berdekatan atau hubungi kami.

berita baik

Syarikat kami sedang mengadakan promosi hebat dengan memberi ganjaran rebat RM50.00 PERCUMA kepada pelanggan yang didapati Syarikat kami secara Online / melalui Website ini.

Sila muat turun baucer RM50.00 dan melanggani premis Syarikat kami yang terdekat dengan anda.

Muat Turun Baucer RM50.00

Harga Emas Terkini:-

 

 

site stats
Sri Guan Teik Credit Sdn Bhd

Stay Connected :

 

RIBUAN TANIAH

Pajak Gadai Bonus Sdn Bhd KINI DIBUKA! Sila kunjungilah Pajak Gadai kami sekiranya anda berhala ke Utara Malaysia, sama ada Danok, Thailand atau Bukit Kayu Hitam. Kami berada di Pekan Changlun. Untuk maklumat lanjut, sila layari Pajak Gadai Bonus.

Sri Guan Teik Credit Sdn Bhd berbangga terhadap kemenangan Golden Bull Award 2010. Kami merupakan Pemberi Pinjaman Wang Berlesen yang pertama menerima Anugerah Golden Bull. Untuk maklumat lanjutan, sila layari Golden Bull Award 2010.

Email Syarikat Log in